• Shortcar 600! Når du har fart i blodet….

  Shortcar 1000 kan jo skremme fanden på flat mark. Om du tenker at det kanskje er for rått eller om du ikke er 18, kan 600-klassen være et spennende alternativ.

  En 600 vil få litt mildere prestasjoner enn Shortcar 1000. Det kommer ikke til å bli noen sinke av den grunn, men de vil prestere rundetider nærmere andre sammenlignbare klasser.
  Det positive med lavere HK er at det stiller høyere krav til sjåføren. Nå kan du ikke kline bilen gjennom svingen på samme måte som tidligere, det er de som er flinke til å lese banen og utnytte kjøreegenskapene som kommer til å gjøre det best i denne klassen.
  Shortcar 600 blir en spennende klasse som vi tror vil avle frem de beste talentene i Norsk Motorsport og som vil være aktuell for mange som har vært aktive i Motorsport tidligere.

  Er du et ungt talent?
  Da inviterer vi deg med i Shortcar 600, en klasse hvor den beste sjåføren vinner.
  På samme måte som i Shortcar 1000 er det 4 faktorer som avgjør om du vinner løp eller NM.
  1. Garasjejobben. At bilen er klar for neste løp og alt fungerer som det skal.
  2. Set-up på løpet. At dekktrykk, hjulvinkler, dempere og fjører fungerer best mulig i det neste løpet.
  3. Talentet ditt og hvor flink du er til å bruke det på banen.
  4. Mangelen på uflaks…

  De fleste klasser i Motorsport gir den smarte eller den med midler anledning til å forbedre rundetidene. I Shortcar arbeider vi for at alt som er prestasjonsgivende skal være regulert slik at slaget står mellom sjåførene; ikke budsjett eller smartness.
  Etter 10 års arbeid med reglementet for Shortcar 1000 har klassen funnet en god løsning hvor bilene presterer veldig likt.
  Har du bensin i blodet og talent bak rattet? Da er du hermed invitert!

  Kontakt meg!

  Om du ønsker at vi tar kontakt med deg, så send oss en liten beskjed!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

   

   

  • Kontaktinformasjon

  • Ring oss gjerne på 952 10 185 om du – lurer på hva Shortcar egentlig er – lurer på å starte med Shortcar – rett og slett er klar for å race rundt i Norges kjappeste bil. Det er fint om telefoner kommer mellom 17.00 og 21.00 (gjelder hele uken; unntatt julaften og slikt). Vil [...]

  • Kontakskjema