• Shortcar forhandler Video VBOX Lite fra Racelogic.
  Vi har valgt ut noen produkter fra deres omfattende tilbud som vi over de siste sesongene har testet i egne biler.

  Systemet tar opp DVD kvalitet video fra to kameraer, logger GPS-data ved 10Hz, og har en real time tilpasset grafisk overlay. Det er ingen spesielle krav montering hensyn og enheten kan plasseres hvor som helst inne i bilen.
  Les mer om løsningen i dette dokumentet: Shortcar Racelogic Video VBOX Lite

  Video VBOX Lite er liten og lett
  Systemet veier bare 360 gram og måler 12cm x 12cm x 4cm. Det er ingen spesielle krav montering, så kan boksen plasseres hvor som helst inne i bilen.

  Racing og Trackdays
  Video VBOX Lite er ideell for bruk i racing eller på trackdays og kan enkelt overføres mellom biler, slik at du kan sammenligne din kjøring med at av dine venner! Grafikken kan tilpasses med den medfølgende programvaren, og du får også tilgang til en full Circuit Tools analysepakke.

  Et viktig, men ofte oversett poeng ved valg av videosystemer, er at videoen registrert av enheten kan spilles i mediespillere som Windows Media Player, VLC etc. og kan lastes opp direkte til YouTube uten konvertering. For å sikre pålitelighet, blir låsekontakter brukt på kameraer og strømforsyning. Det er også en egen intern strømforsyning som tar ned systemet om det skulle miste strømmen, dette sikrer tap av filer.

  Tilpassing av filmer
  Du kan tilpasse alle de grafiske elementene som vises under opptak ved å bruke designsoftwaren som leveres som en del av pakken.
  Du kan plassere dine egne logoer, måleinstrumenter, stolpediagrammer, kart, G-force målere og tekst hvor som helst på scenen. Du kan også konfigurere størrelsen og utformingen av bilde-i-bildet for kamera nummer to.
  Det finnes en rekke forhåndsdefinerte scener følger med hvert system, og registrerte brukere kan også laste ned et stort bibliotek av scener.

  Software
  - Video VBOX LITE Setup. Software for å lage overlay og sette opp systemet.
  - Circuit Tools. Software for å analysere rundetider, sammenligne ulike sjåfører, finne sekundene og tidelene som gir deg lavere rundetider.

  Produktnr. Navn Pris inkl. mva
  40100. Racelogic Video VBOX Lite. Komplett med hovedenhet, minnekort, GPS-modul, 2 mikrofoner, strømforsyning, 2 kamera.
  All software er gratis og følger med.
  kr 13 250,00
  40101. Racelogic Kamerabeskyttelse, erstatningsglass kr 150,00
  40110. Racelogic VBOX OLED Display Sort.
  Dette er et display som kan benyttes for å se fart, egne rundetider eller se sannsynlig rundetid (herlig) når du kjører.
  kr 4 875,00
  40120. Racelogic VBOX Micro Input Module.
  Input modul som kan brukes for å logge turtall, sensorer o.l.
  kr 1 625,00
  40200 Racelogic Kamerafeste, forover, 2-delt. Med dette festet kan du endre kameravinkel slik at røret det feste på ikke trenger å stå i 90 grader på kjøreretning. kr 475,00
  40201 Racelogic Kamerafeste.
  For bilde i bilde. Passer best inne i bilen.
  For enkel innfesting på et bur eller lignende.
  kr 200,-

   

  Ta kontakt for mer informasjon på shortcar@shortcar.no eller ring Gaute Øren på 91876555.

  Bestill Racelogic her:

  Ved bestilling via internett vil du bli kontaktet før vi sender faktura.
  • Price: Kr 13.250,00 Quantity:
  • Price: Kr 4.875,00 Quantity:
  • Price: Kr 1.625,00 Quantity:
  • Price: Kr 475,00 Quantity:
  • Price: Kr 200,00 Quantity:
  • Kr 0,00
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • Kontaktinformasjon

  • Ring oss gjerne på 952 10 185 om du – lurer på hva Shortcar egentlig er – lurer på å starte med Shortcar – rett og slett er klar for å race rundt i Norges kjappeste bil. Det er fint om telefoner kommer mellom 17.00 og 21.00 (gjelder hele uken; unntatt julaften og slikt). Vil [...]

  • Kontakskjema