• For deg som er ny i Motorsport

  Du har kanskje tenkt tanken lenge…
  «-Jeg er nødt til å komme meg på en bane og få testet hvor god jeg er», eller at du er så sugen på fart at Motorsport bare er nødt til å bli en del av livet ditt.


  Da har du en del muligheter. Det er mange løpsformer og det er mange klasser. Fra den enkle starten med Trackdays hvor du kjører en registert bil, til Bilcross, til Rally, Rallycross eller Racing. De råeste har full satsing med eget crew, flere trekkvogner , et stort  team og en rå racingvogn hvor du kjører i NM eller i utenlandske serier.

  Shortcar er en egen klasse hvor du kun kjører mot andre Shortcars.
  Det er en enhetsklasse om kjører NM og i tre disipliner; Racing, Rallycross og Bakkeløp.
  Enhetsklasse betyr at vi har et strengt og fornuftig reglement hos NBF som sikrer at bilene i klassen er like konkurransedyktige.
  Det er ikke rom for å kjøpe seg opp eller å være Reodor Felgen og finne opp spennede løsninger.
  Skal du gjøre det godt i Shortcar må du være flink til å drifte bilen, flink med oppsett og være en god sjåfør.
  NM er Norgesesterskapet i Shortcar. Vinner du NM står du i hisotriebøkene og er den beste i klassen. Det er en tittel mange er sugne på.
  Det er bare Shortcar som kjører i tre disipliner. De er svært forskjellige og setter sjåførene på prøve. Det er få som mestrer alle disipliner like godt, og alle har utviklingsmuligheter i en eller flere disipliner.

  Er du sugen på å starte med Motorsport kan Shortcar være en spennende klasse.

   

  • Kontaktinformasjon

  • Ring oss gjerne på 952 10 185 om du – lurer på hva Shortcar egentlig er – lurer på å starte med Shortcar – rett og slett er klar for å race rundt i Norges kjappeste bil. Det er fint om telefoner kommer mellom 17.00 og 21.00 (gjelder hele uken; unntatt julaften og slikt). Vil [...]

  • Kontakskjema