• Byggesett er klare for levering 2013
  Nye Shortcar leveres som byggesett.
  Byggesettene leveres svært komplett med komplett forstilling, bakstilling, styring, bremser, dempere etc. Rammen er ferdig sveiset og alle viktige innfestinger er allerede på plass. Det er fester for dempere, a-armer. bakstilling m.m. Her kan du laste ned en beskrivelse av hva som følger med i byggesettet og hva som ikke følger med. SHORTCAR BYGGESETT

  Kostnader
  Leveransen kan deles opp slik at du først får det du trenger for å lage en rullende bil og deretter får en leveranse med det som mangler. Du vil også få en byggeveiledning og den hjelpen du behøver for å bygge din egen bil. Det er mange som har god erfaring med bilbygging og det er mange som bidrar når noen trenger hjelp.
  Ta kontakt med Per Anders Johansen for ett uforpliktende tilbud.

  Byggesett kontra kjøp av brukt bil.
  Om du liker å bygge bil er det en grei jobb å bygge en Shortcar. I tillegg til å montere bilen, er det en sveisejobb med fester for motor, sete, ratt, vinge, kjøling m.m. Velger du en motor som allerede brukes i Shortcar vil du få verdifull informasjon om fester, elektronikk, kabling, kjøling etc. fra de som allerede har brukt denne motoren.
  Godkjente motorer i Shortcar 1000 er 1000ccm’er fra Yamaha (R1), Suzuki (GSXR1000RR), Honda (CBR1000) og Kawazaki (ZX-10).
  Godkjente motorer i Shortcar 600 er 600ccm fra Yamaha R6 og Honda CBR600.
  Er du mindre erfaren med bilbygging skal du heller kjøpe en brukt bil. På forumet vårt finner du alle biler som er til salgs.
  Alle Shortcars følger samme reglement og har de samme delene.
  Det er ingen klasseinndeling innenfor klassen.
  Det er noen få nybegynnerbiler til gode priser, ellers er det flest konkurransedyktige biler hvor det er sjåføren som gjør forskjellen.

  NYHET
  Selskapet Shortcar kan også bygge bilen for deg slik at du får en Race Ready bil til neste sesong. Dette er et nytt tilbud fom 2013 og vi kan ta på oss noen slike oppdrag hvert år. Vil du ha mer informasjon om byggesett eller Race Ready Shortcar, ta kontakt med oss.

  Kontakt meg!

  Om du ønsker at vi tar kontakt med deg, så send oss en liten beskjed!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  • Kontaktinformasjon

  • Ring oss gjerne på 952 10 185 om du – lurer på hva Shortcar egentlig er – lurer på å starte med Shortcar – rett og slett er klar for å race rundt i Norges kjappeste bil. Det er fint om telefoner kommer mellom 17.00 og 21.00 (gjelder hele uken; unntatt julaften og slikt). Vil [...]

  • Kontakskjema